מטפלת ב: תל מונד
שפות: עברית, אנגלית
צרי איתי קשר באחת מהדרכים הבאות:
נעים מאוד, שמי מירב עיני כהן ואני מטפלת ברפואה סינית ובסובאדה, מתמחה בטיפול בנשים בכל מעגלי החיים-: פריון , הריון, לידה, גיל המעבר ועוד
רוצה לשתף אותך איך הכל התחיל…
לאחר תקופה די ארוכה ומאתגרת של ניסיונות להרות אשר לא צלחו, ילדתי את בתי הבכורה. זה הרגע שבו החלטתי להפסיק את עיסוקי בתחום ראיית החשבון ולפנות לכיוון שונה לחלוטין – תחום הרחוק מהמספרים אך קרוב ללב – רפואה סינית.
כבר במהלך לימודיי ידעתי שאני רוצה להתמחות בכל נושא הקשור ברפואת נשים ומאז השתתפתי במגוון רחב של קורסים , סמינרים והרצאות שבהם רכשתי ידע וניסיון רב בתחום ושאותו יישמתי בקליניקה הפרטית שלי בתל מונד.
לאחר יותר מעשור של עבודה בקליניקה זכיתי להצטרף לצוות הרפואה המשלימה המטפל בנשים בחדרי הלידה בבית החולים שיבא, ולהקים מרפאה לרפואה משלימה באגף נשים ויולדות המתמחה בפריון ובליווי הריון . שם גם עברתי את ההכשרה בטיפול בסובאדה יחד עם חברותיי לצוות.
העבודה במגע כל כך עדין פתחה בפני עולם קסום של נשיות, פוריות ומיילדות וחיזקה אצלי את התחושה שידעתי תמיד בליבי, כי קיים קשר עמוק וברור בין הרחם לבין נפש האישה .
שם עמוק בתוך האגן מתרחשים התהליכים הכי עמוקים שלנו, תהליכים המאפשרים את הבריאה הצמיחה והחיוניות שלנו מיום לידתנו. שם גם, אנחנו מחביאות את כל הפחדים והטראומות שעברנו במהלך החיים . מצאתי כי בעזרת דיקור סיני ומגע עדין בבטן התחתונה ובאגן ניתן להביא את האישה למצב מאוזן שלם ובריא יותר .
אני מרגישה זכות גדולה להיות חלק במסע של כל אחת מהמטופלות שלי וללוות אותה לאורך כל שלבי חייה. זו שליחות גדולה עבורי עם סיפוק רב בצידה .
מתמחה ב:פוריות, גיל המעבר, מערכת העיכול, אנדומטריוזיס, נשים, נערות