מטפלת ב: כפר הס
שפות: עברית, אנגלית
צרי איתי קשר באחת מהדרכים הבאות:
שלום לך,
אני מאמינה שהגוף שלנו מספר את הסיפור שלנו. הכאב מראה לנו איפה נדרשת תשומת לב, ומתוכו צומחת הדרך המדויקת לריפוי ולהקלה בקליניקה שלי אני מציעה מענה ייחודי המשלב בין עולמות הרפואה הסינית והמגע: טיפולי סובאדה (עיסוי בטן ואגן), דיקור סיני ושיאצו. כל שיטה מהווה טיפול מלא בפני עצמו, ויחד הן יוצרות סנרגיה מדויקת המעניקה לך מעטפת טיפולית עמוקה ושלמה.
המסע האישי שלי אל הסובאדה
אל עולם הסובאדה הגעתי מתוך החוויה הפרטית שלי. בעקבות ניתוח בטני, התמודדתי עם כאבים כרוניים קשים כתוצאה מהידבקויות של צלקות.
החיפוש אחר מזור הוביל אותי לטיפול הסובאדה. המגע העמוק, המשחרר והמחזיר זרימה למרכז הגוף, חולל אצלי פלאים. מתוך הריפוי האישי, הבנתי שזהו הכלי המדויק שבאמצעותו אני רוצה ויכולה לעזור לנשים אחרות למצוא שקט, שחרור מכאב ואיזון מחדש של מרכז הגוף.
ארגז הכלים הקליני שעומד לרשותך:
• טיפולי סובאדה (Sobada): עיסוי בטן ואגן מסורתי ועמוק, המשפר את זרימת הדם, הלימפה והאנרגיה. הטיפול יעיל במיוחד לאיזון איברי הבטן והאגן, שחרור חסימות ברקמות עמוקות וטיפול ברקמות צלקת.
• דיקור סיני ושיאצו: שילוב המאזן את מערכות הגוף, מערכת העצבים וההורמונים דרך נקודות אנרגטיות ומגע מניע ומרגיע, המחבר בין גוף לנפש.
תחומי ההתמחות בקליניקה:
• ליווי לאחר ניתוחים ולידות (סובאדה): התמחות מיוחדת בשיקום, ריכוך ושיפור אלסטיות של צלקות בטניות (כולל הוצאת רחם, לידות קיסריות וניתוחי בטן אחרים) וטיפול תומך ומחזיר איזון לאחר לידה.
• הריון ולידה (שיאצו): טיפול ייעודי לנשים בהריון, כולל הקלה משמעותית על כאבי גב ועומס אגני, והתמחות בטיפול ותמיכה בנשים המתמודדות עם סימפיזיוליזיס.
• בריאות האגן והרחם: מענה ממוקד לאנדומטריוזיס, אדנומיוזיס, כאבי וסת קשים ותסמיני PMS.
• כאב כרוני ומערכת העצבים: פיברומיאלגיה, מיגרנות (בדגש על רקע הורמונלי) וכאבי גב תחתון המושפעים ממנח האגן.
• מערכת העיכול: פתרון לבעיות עיכול, נפיחות ועצירות כרונית.
אני כאן בשבילך
בין אם את מתמודדת עם כאב כרוני, חוסר איזון הורמונלי, משתקמת מניתוח או לידה, או נמצאת בתקופת ההריון ומחפשת תמיכה לגוף – אני מזמינה אותך לקליניקה שלי. יחד, נחזיר את האיזון, התנועה והנשימה למרכז הגוף שלך.
מזמינה אותך ליצור איתי קשר לשיחת היכרות קצרה ולתיאום טיפול
מתמחה ב:גיל המעבר, מערכת העיכול, אנדומטריוזיס, נשים, נערות, גברים